3.1.10

31 Disember 2009: BBQ kat Bukit Wang

Hehe..sorilah, lambat sket nak post. Busy~ hehehe!

Oh ya, Bukit Wang ni salah satu tmpt rekreasi kat Kedah. Tapi ntah le, bln 12 ni kering kat Kedah, airnya tak banyak sgt :(

1.30 PM: PM call aku, suruh reach rumah sblm 2.00 PM. Aku dgn letihnya baru je sampai rumah, dah la tayar pancit kat Alor Setar! Hm~ ok la 2.15...

2.00 PM: tengah merempit dgn Honda petak.. hahaaha!

2.15 PM: pergh! Alhamdulillah, smpai pon.. sharp on time :)

3.30 PM: waiting game ends~ dah la, pergi je la! :P... by the way ada budak mengail ikan kat area2 dekat dgn rumah PM... besar gila ikan keli...




4.30 PM: cari port, setup api, bakar ikan..celup2 badan!! :P ooo~ sangat best!!!

5.00 PM: makan ikan dicecah dgn air asam!!! LAYAN!!! pastu ayam plak!!


6.00 PM: melantak ayam!!! Oh, mula mengemas tempat :P

7.00 PM: balik rumah~ *wei ampa klau nak wat piknik ajak la aku pasni..hehe*

Maka tamatlah cerita~



2 respons:

aD said...

best~!

Mohd Mahathir Maula Saidin said...

hoho~ fuad!! nanti nak g dgn ko :)

Post a Comment

Your Computer